Montag, 18. April 2011

Subiect de anchetă socială

Cunoașteți cu siguranță aceste inepții românești.
E plină capitala cu acest abțibilduri, nu?
Acesta se află în Militari, la intersecția Bd. Iuliu Maniu cu Valea Cascadelor, cum vii dinspre A1 spre Valea Cascadelor pe dreapta, înainte să cotești spre Oficiul Poștal nr. 73 parcă.
Este atât de ostentativ de inutil, încât merită o anchetă socială, aviz jurnaliștilor! Nimeni, dar nimeni nu s-ar fi gândit vreodată să traverseze Iuliu Maniu prin dreptul farmaciei de aici, pentru că nu ar avea sens. Oricum, până la bulevard mai sunt vreo 20 de metri pe axă perpendiculară!!
O aberanție umilitoare aș spune, umilitoare la adresa populației. O luptă oarbă. Măcar de ar include un mesaj de genul: ”Dacă voi nu vreți să respectați legislația - de exemplu, în acest caz, să traversați doar prin locurile indicate -, iar noi nu vă putem amenda din lipsă de personal care să aplice amenzile, atunci vă amendăm prin proiecte stupide. Mișto, nu?!” Să trăiesc bine!
Da, și pe mine mă deranjează faptul că românii refuză să respecte simplele reguli, regulamente și legi, dar acestea nu se respectă începând din vârful piramidei și din interiorul unui sistem cancerigen. Proiectele cu bordurile, pistele de bicicletă și, mai nou, aceste indicatoare de călcat în picioare, sunt doar niște canale prin care se spală bani, cu siguranță!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen