Donnerstag, 14. Mai 2015

Români care se pișă .... le-aș da să și-l bea în loc de apă, bere, cafea, ceai și vin!!!!

Insula Dunării din Viena este un areal lung de 21 de km destinat petrecerii armonioase a timpului liber. Este un areal excelent pentru sportivi, pentru copii, pentru nudiști, grătăriști, pensionari, evenimente culturale, melci, fazani, vulpi, iepuri, lebede, rațe, ciori etc. Din păcate și pentru nenorociți bipezi.
Este dotat cu toalete foarte (!!!) curate, din metal, cu canalizare proprie, cu apă potabilă, cu hârtie igienică, foarte spațioase.
Mă opresc ieri cu bicicleta la una dintre toalete și ca să nu mai leg bicicleta zic să o las în spatele cubului metalic. Care e un fel de hexagon cu 3-4 încăperi de WC.
Din spate, probabil auzind că vine cineva, iese un nenorocit, băgându-și penisul în pantaloni. Se pișase omul pe iarbă.

CUM DREAKU SĂ TE PIȘI PE IARBĂ ÎN SPATELE CUBULUI SANITAR, FRATEEEEEEEE????? Toate cele 4 încăperi erau libere și descuiate!!!!!!!
Îmi venea să-l iau la bătaie, să-l bag cu nasul în toate cele 4 toalete și să-l pun să bea tot de-acolo și apoi l-aș fi pus la muncă în folosul comunității, sub pază, 3 luni de zile, cu apă și pâine.
Cât de nenorocit poți să fii, bre române aterizat în Viena, una dintre cele mai civilizate capitale, să te urinezi ca ultimul golan pe iarbă, în spatele grupului sanitar?!?!?!?

(da, era român, să-i fie limba trasă prin sare, piper și apoi înțepată cu furculița. Uite la ăștia nu am frate toleranță, nu am! Huooooo!!!). Sper să fie nevoit să și-o înghită cu sila la un moment dat .... alegeți voi CE!!!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen