Follow by Email

Donnerstag, 15. August 2013

"Ne-am saturat de tigani"

"Iata insa ca in plin secol XXI suntem alaturi de majoritatea tarilor batranului continent martorii „ocuparii si cotropirii” Europei de catre o natie fara identitate si cultura. Numiti pretutindeni in lume ca gipsy, gitanes sau tzigani, prin bunavointa guvernantilor romani fara vlaga si sange in vene am fost obligati sa acceptam sa fim asociati cu respectiva minoritate sociala fara capatai si tara, nemernicii de la putere atribuind nomazilor ursari, corturari si badogari… apelativul de romi .
Consecintele sunt dezastruoase, generand in primul rand imensa confuzie potrivit careia ginta daco-latina este asimilata cu romii. Hoti, panglicari, cersetori, prostituate, smenari si talhari care savarsesc mii de infractiuni in statele occidentale sunt confundati cu cetateanul român, care din 2007 are dreptul de a circula liber in spatiul comunitar."
” Stapan doar formal in propria sa tara, romanul nu are dreptul sa ridice vocea,  caci sar imediat cei de la Amnesty International, Romani Criss, Partida Romilor si zeci de alte asociatii si fundatii in fruntea carora se afla bulibasii moderni cu lanturi boulene de aur la gat. Iar in final o structura a statului roman, Consiliul National pentru Combaterea Descriminarii, cu functionari platiti din banii romanilor, vine si te amendeaza pentru ca l-ai insultat pe etnicul rom, facandu-l tigan. Ceea ce si este, de fapt.
Traim o forma de discriminare a majoritatii, care trebuie sa taca si sa suporte umilinta de a fi pusa la colt, fie si pentru curajul de a se plange ca e furata, amenintata, talharita sau batjocorita de “noul popor ales al lui Dumnezeu”.”
SURSA aici

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen